Type and press Enter.

Dobrodošli

Meni

Реч власника

Оснивање ресторана “Наша Јаребица” је резултат наше превелике љубави према лову,кулинарству, добрим винима и најбољим српским ракијама.

Трудимо се да ту љубав пренесемо нашим гостима и приближимо нанајсофистициранији начин српску народну кухињу, ловачку, италијанску и грчку.
Пожелели смо да у нашем ресторану буду присутне скоро све српске регије са својим најбољим производима.
Препоручујемо: сјенички пуномасни сир, старопланинске ароматичне сиреве, нашу димљену пршуту, херцеговачку пршуту, козје сиреве са вршачких планина, пиротски овчији сир…Производе нашег газдинства: шљивовицу од моравке (две златне медаље), домаћу димљену и ловачку кобасицу, наш хлеб из пећи на дрва, домаћи ајвар, блачки кајмак.
У савршеном споју су се нашли: италијанске лазање и хладна жупска тамјаника, грчки бујурди и ракија од кајсије, паштета од дивљачи са барикираним прокупцем, рајнски ризлинг са јагњетином испод сача. Затражите шиш ћевап на “наш” начин, са луком, кајмаком и печеном сувом љутом паприком и укомпонујте раскош укуса са хладним росе – ом од бургундца и мерлоа. Засладите се питом од сувих шљива и црне чоколаде.

Рекли су да само права љубав остаје једино према храни и да са годинама јача.

Добро дошли
Власници : Јелена и Момчило Ђенадић